Stoelmassage


Stoelmassage stimuleert de bloedcirculatie en kent een korte behandeltijd. De massage wordt door de kleding heen gegeven en kan daardoor eenvoudig op de werkplek worden ondergaan.

Stoelmassage heeft een preventieve werking en een hoog motiverend effect. We leven in een hoog tempo, er wordt veel van ons verwacht zowel thuis als op de werkvloer. We bewegen steeds minder en werken vaak langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot spanning en stijfheid in vooral rug, nek en schouderspieren.
Touch pro stoelmassage is een effectief middel om spanning, stijfheid en vermoeidheid te voorkomen. De massage bestaat uit een combinatie van drukpunten en stretching op rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd. Hierdoor worden de spieren en hersenen beter van zuurstof voorzien, kan de energie weer vrij doorstromen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
Het directe resultaat is meer energie en een ontspannen en fit gevoel.

Richtprijs: € 54,00 per uur (3 massages) excl BTW en evt reiskosten
Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Bedrijfsyoga (en/of meditatie)


Yoga is haast niet meer weg te denken uit onze huidige westerse maatschappij. Hatha yoga is een bewegingsvorm waarbij je kracht, discipline, concentratie, flexibiliteit en ontspanning traint.


Werknemers die yoga beoefenen raken dus bedreven in al deze onderdelen. Voordeel van yoga is dat het toegankelijk alle medewerkers, zowel man als vrouw, jong en oud. Er is geen competitie element, je hoeft voor yoga niet soepel te zijn of sportief, een gezonde dosis doorzettingsvermogen is wel meegenomen.
De lessen worden gegeven aan het begin of einde van een werkdag.

Richtprijs: € 55,00 per uur (excl BTW en evt reiskosten)
Neem contact op voor een offerte op maat

                                                   

Touch Pro licentiehouder