Leefstijlcoaching

Ik geloof niet in diëten of afslankproducten en al helemaal niet in korte termijn oplossingen. Ik geloof in goed voor jezelf zorgen, gezond eten, maar vooral ook lekker eten en voldoende bewegen op een manier die bij jou past. We vinden het heel normaal om onze auto of fiets voor een servicebeurt weg te brengen en te laten keuren maar vergeten dat ons lichaam een leven lang mee moet gaan en we daar dus ook goed voor mogen zorgen.

Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is. Ik begeleid je in het maken van gezondere keuzes zodat jij het leven kan leiden waarbij jij je goed voelt.

Jouw vraagstuk staat centraal, bijvoorbeeld; minder pijn, meer energie, minder stress, meer ruimte voor ontspanning, een gezond gewicht of meer plezier in je werk.

 

 

Het draait allemaal om gezonde keuzes maken die je helpen en die bij je passen. Samen zorgen we dat je jouw plan in goede  stappen verdeeld zodat je vooruitgang boekt.

Je zal merken dat je al gauw plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijkse gewoontes en dan ook nog beloont wordt door de resultaten die dat oplevert.

 

Twijfel je of dit geschikt voor je is en of ik iets voor je kan betekenen? Maak dan eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Bel of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.