Yoga

Wist je dat Yoga een van de beste manieren is om chronische rugklachten aan te pakken? 

 

Heb je regelmatig last van een stijve, pijnlijke of zeurende onderrug? Of juist een stijve nek en gespannen schouders? En keren deze klachten telkens terug ondanks therapie of pijnstillers? Wees gerust je bent niet de enige. Jaarlijks komen 2 miljoen Nederlanders met rugklachten bij de huisarts. Bij het grootste gedeelte van deze rugklachten wordt geen medische afwijking gevonden. De oorzaak van de klachten is te vinden in spanning, verkeerde lichaamshouding en te weinig of eenzijdig bewegen.

 

Het goede nieuws is: je hoeft hier niet mee rond te blijven lopen, je kan hier zelf iets aan doen!

 

Ik ben gespecialiseerd in yoga bij rug, nek en schouderklachten. Na jarenlang zelf onderrugklachten gehad te hebben startte ik in 2006 met Yoga en was verkocht. Door regelmatig yoga te doen ben ik inmiddels al jaren klachtenvrij.  Jij kan dit ook bereiken!

Voor de yogalessen werk ik samen met een aantal collega's onder de naam Studio-Yogitree. Uitgebreide informatie over de yogalessen, de tarieven en het lesrooster kan je vinden op onze gezamenlijke website. Wil je graag een proefles mee komen doen om te ervaren of het iets voor je is?

Bel of mail me of meldt je meteen aan via de gezamenlijke website.